13 квітня 2010

Доля має своєрідне почуття гумору

І справа не в місці де впав літак польського президента. Як раз в цьому незвичайного зовсім нічого немає - поляки в тих лісах одгрібали не раз і не два.
Містичним є факт прямого попередження. Десь пів року тому обидва "літаючі плацкарти" (Ту-154) польського керівництва повністю вийшли з ладу і всерйоз постало питання візиту польського президента на заокеанський самміт рейсовим літаком.
А найтривожнішим знаком був факт відправки на ремонт одного з літаків у Росію...
Знаки не вміють бачити не лише поляки. Російський президент Єльцин отримав свої головні болі ( мігрень у важкій формі ) як раз після маленького авіа інциденту. Притому на знаки не звертають уваги зовсім - в той час як польські літаки стояли на приколі літак марки Іл російського прем'єра Путіна врізався у стовп ... в польському аеропорту.
P.S. Літаки марки Іл не менш своєрідні ніж Ту , близько року тому два гордих Іл-76 не змогли розминутись в практично пустому провінційному аеропорту Махачкали - один крилом змахнув кабіну іншому. А на Іл-76 збираються ще ставити нові двигуни , щоб вони пролітали додатково ще чверть століття.
P.S.S. Варто сказати , що Медведєву теж не так давно подарували два літака зв'язку, щоб президентська мабіла не втрачала сигнал через дірки в ГЛОНАС на який витрачено додатково кілька мільярдів.
P.S.S.S. Взагалі для Путіна тишком нишком підбирають новий літак. Кандидати: Ту-334 - продовжувач славних традицій Ту-154, що розбився на днях і Ту-204, що розбився пару тижнів тому;SSJ- новісінький напів-віртуальний, напів-російський (двигуни французькі), а отже гордість Росії; і Ан-148 незважаючи на українське походження.
P.S.S.S.S. Мабуть ще цікавим буде факт , що найцінніша людина в уряді РФ Ігор Сечін (це просто прізвище таке) взагалі не запарюється псевдо патріотизмом і літає на новенькому високоякісному імпортному Global.
P.S.S.S.S.S. Взагалі я напевне знаю, що в Тумані, Роздовбаності старого хламу марки Ту і повній відсутності людської навігації над Росією винними мають виявитись пілоти (це традиція ще з падіння знову ж таки Ту 144 в ле Бурже).
Сподіваюсь хоча б польське керівництво проявить адекватність і сім'ї пілотів отримають повноцінні пенсії.