26 квітня 2010

ЯК ЗМУСИТИ ЕЛІТУ ТЕРПІТИ ЗНУЩАННЯ - БРАТИ З НИХ ЗА ЦЕ ГРОШІ

Тепер у Януковича з Путіним є точка контакту: кортежі обох збили людину. Взагалі окремо від летальних проявів барських повадок є велика кількість більш дрібних, а отже частіших злодіянь. І є щось фрейдівське в звичках еліти заробляти на дрібному і дотошному кидалові працівників на зарплату, і бажанням бути принизливо розведеним на весь нал в гаманці у псевдо модному бутіку за собачі окуляри.
Інструктаж
ЯК ЗМУСИТИ ЕЛІТУ ТЕРПІТИ ЗНУЩАННЯ - БРАТИ З НИХ ЗА ЦЕ ГРОШІ.
При нинішніх цінах на квитки 95кварталу на концерти ходять, практично лише ті, з кого стебуться зі сцени. В той же час коли казино почали проявляти людяність до клієнтури - заклади закрили.
Найбільш послідовною в реалізації вказаних крамольних принципів є найкримінальніша верства населення - лікарі ( і це при наявності ментів і суддів! ). В найкращих традиціях жанру полювання вони розпочинають з надкорректних об'яв про відпочинок і лікування. Як мухи на ... злітаються любителі суши барів. Суши - це СИРА риба. Навіть колишнього президента, забув як звали, поприщило після суши, а рядові мажори з офісним планктоном зазвичай отримують лише паразитів у кишечник. І от під ножем хірурга, який витягає продіагностованого паразита ( зазвичай черваки різної довжини до 6 м ) стає одразу зрозуміло: хто еліта, а хто холоп. Тепер менеджерам з бізнесменами залишається тільки терпіти, усе терпіти і урінотерапію, і клізми, і електрошок, і сірчані ванни. Бо настає розуміння, що з лап лікарів вирвуться точно без копійки або здоровими, або мертвими. Останній варіант не така вже і рідкість.